Οι Whereswilder ροκάρουν στην Αγγλικανική Εκκλησία

Στο πλαίσιο του Taste the Music οι Whereswilder θα παρουσιάσουν στον υποβλητικό χώρο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου τα περισσότερα από τα τραγούδια του επερχόμενου τρίτου δίσκου τους μαζί με επιλογές από τις δύο παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές, Yearling και Hotshot.

Οι Whereswilder …

… είναι ροκ συγκρότημα από την Αθήνα. Έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση στη δισκογραφία το 2014. Έχουν πάρει μέρος σε φεσιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ( Rockwave Festival, Release Festival, Ziria Festival, Fuzztastic Planet Festival και New Long Fest ). Οι Whereswilder είναι οι: Γιάννης Ράλλης – φωνή, κιθάρα, Βασίλης Νισσόπουλος – φωνή, μπάσο, Αλέκος Βουλγαράκης – κιθάρα, Μανώλης Γιαννικιός – ντραμς

Ο νεογοτθικός Αγγλικανικός Ναός του Αγίου Παύλου…

…. οικοδομήθηκε μεταξύ των ετών 1838 και 1843 ώστε να εξυπηρετεί τις θρησκευτικές ανάγκες της αθηναϊκής παροικίας των Διαμαρτυρομένων και κατά κύριο λόγων, των Αγγλικανών. Κατασκευάστηκε με σχέδιο του Έλληνα αρχιτέκτονα και πολεοδόμου Σταμάτη Κλεάνθη (1802–1862) από τον Δανό αρχιτέκτονα Χανς Κρίστιαν Χάνσεν (1803-1883). Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκε λαξευτό μάρμαρο του Υμηττού και πωρόλιθος του Ισθμού της Κορίνθου. Εκτός του ότι διαθέτει το πιο παλιό εκκλησιαστικό όργανο στην Ελλάδα (εγκαταστάθηκε εκεί το 1901), έχει και εξαιρετική ακουστική.

*Η μουσική και τα τραγούδια του «Taste the Music» συμπληρώνονται ιδανικά από τα κρασιά του Κτήματος Σκούρα

Ημερομηνία: 10 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 21.00

Eισιτήρια: 10 και 12 ευρώ


Στην Αγγλικανική Εκκλησία Αγίου Παύλου (Φιλελλήνων 27, Σύνταγμα)


Αφήστε μια απάντηση