Οι Mindwaltz live στην Afrikana

Σχεδόν τρεις δεκαετίες στη μουσική και κανένα άλμπουμ. Να όμως που έφτασε η στιγμή. Οι Mindwaltz κυκλοφορούν το Early In This World και αρχίζουν την προώθησή του με Live εμφανίσεις. Απόψε παίζουν στη σκηνή της Afrikana.

Οι Mindwaltz έχουν πίσω τους δεκάδες live σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας, μόνοι τους αλλά και ως support act σε ονόματα του εξωτερικού, όπως οι Saint Etienne, η Beth Orton και οι Cousteau!

Ξεκίνησαν τη διαδρομή τους το 1991. Όμως στις αρχές των 00s αναγκάζονται να κάνουν ένα διάλειμμα, για να ανταποκριθούν σε ανάγκες της προσωπικής τους ζωής, συνεχίζοντας παράλληλα να δουλεύουν ως σεσιονίστες, σε διάφορα σχήματα.

Η επανένωσή τους έγινε όταν ο Πάνος Σωτηρόπουλος, η «φωνή» και η κιθάρα του γκρουπ, έγραψε καινούργια τραγούδια. Μπήκαν στο στούντιο και ηχογράφησαν.

Ο ήχος τους, εκλεκτική pop με στοιχεία jazz, soul και rock, αλλά και με «κινηματογραφική ατμόσφαιρα». Τα παλιά και τα νέα τους τραγούδια θα ακουστούν στο αποψινό Live.

Oι Mindwaltz είναι: Πάνος Σωτηρόπουλος – τραγούδι, κιθάρα, Θοδωρής Καπετανάκος – μπάσο, Λάμπρος Ματόπουλος – τρομπέτα, Μάνος Κιτσικόπουλος – πιάνο, Αντώνης Δούνιας – τύμπανα, Δημήτρης Τσολακίδης – φλάουτο

Ημερομηνία: 12 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 22.30

Εισιτήρια: 5 ευρώ

Στο Afrikana (Ιεροφαντών 13, Γκάζι)

Αφήστε μια απάντηση