«Σχεδία πάρτι» γενεθλίων


Το ελληνικό περιοδικό δρόμου συμπληρώνει επτά χρόνια ζωής και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι. Από τις 8 το βράδυ και μέχρι το πρωί οι άνθρωποι του ελληνικού περιοδικού δρόμου θα είναι εκεί για να μοιραστούν αστείες και συγκινητικές ιστορίες, αλλά και για να διασκεδάσουν παρέα με το κοινό, ακούγοντας ωραίες μουσικές και απολαμβάνοντας εξαιρετικά κοκτέιλ.

Στο μπαρ του “σχεδία home”, πέρα από τους ανθρώπους του «Σχεδία, θα βρίσκεται και ο βραβευμένος μπάρμαν Πέτρος Μυτιληναίος, που έχει ετοιμάσει τρία μοναδικά κοκτέιλ, τα οποία θα σερβίρονται στην ειδική τιμή των 5€. Το πάρτι θα “ντύσουν” με χορευτικούς ρυθμούς μουσικοί παραγωγοί του Pepper 96,6, όπως η Λιάνα Μαστάθη.

Σχεδία

Είναι το μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου και μέλος του Διεθνούς Δικτύου Περιοδικών Δρόμου (International Network of Street Papers (INSP). Εκδίδεται από τη Μη κυβερνητική οργάνωση «Διογένης ΜΚΟ», η οποία συστήθηκε στις αρχές του 2010 για την υποστήριξη της προσπάθειας των αστέγων και κοινωνικά αποκλεισμένων ανθρώπων να ενταχθούν ή να επανενταχθούν στον κοινωνικό ιστό Από την τιμή πώλησης του περιοδικού (4,00 ευρώ), το 67,5% (δηλαδή τα 2,70€) αφορούν απευθείας τον ίδιο τον πωλητή. Το πρώτο τεύχος κυκλοφόρησε στις 27 Φεβρουαρίου 2013 στην Αθήνα, και από τότε κυκλοφορεί την τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα στην Αθήνα αλλά και στη Θεσσαλονίκη από τον Ιανουάριο του 2014.

Ημερομηνία: 27 Φεβρουαρίου 2020

Ώρα: 20.00

Είσοδος ελεύθερη

Στο περιοδικό δρόμου «Σχεδία» (Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση