Οι Action Hero στο Ίδρυμα Στ. Νιάρχος

Οι Action Hero είναι η Gemma Paintin και ο James Stenhouse. Από το 2005 έχουν δημιουργήσει παραστάσεις σε όλο το φάσμα της performance, έναν συγκερασμό της τέχνης του θεάτρου, της live art, της εγκατάστασης (installation), των multimedia και του site specific ταξιδεύοντας σε περίπου 30 χώρες και στις 5 ηπείρους.

Διασχίζοντας όλη την Ευρώπη μ΄ ένα τροχόσπιτο σκοπό έχουν να συλλέξουν ερωτικά τραγούδια από κάθε περιοχή. Για τον λόγο αυτό προσκαλούν τους κατοίκους των ευρωπαϊκών πόλεων να ενώσουν τις φωνές τους στο Oh Europa (www.οheuropa.com) συνθέτοντας όλοι μαζί έναν μεγάλο κύκλο τραγουδιών ο οποίος ενώνει τους πολίτες διαφορετικών χωρών, μεταφέρει ένα μήνυμα κατευθείαν από την καρδιά και θυμίζει όλα αυτά που μας συνδέουν.

Στο Κέντρο Επισκεπτών θα περιμένουν όσους αγαπούν τη μουσική για να ηχογραφήσουν το αγαπημένο τους ερωτικό τραγούδι a cappella. Όλοι μπορούν να τραγουδήσουν όποιο τραγούδι θέλουν, αρκεί να μιλάει για τον έρωτα. Μπορούν να έρθουν μόνοι τους ή με τους φίλους τους, με τους στίχους γραμμένους σε ένα χαρτί ή στην οθόνη του κινητού τους.

Ημερομηνία: 23 Αυγούστου 2018

Ώρα:  19:30 ως 23:00

Στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Καλλιθέα)

 

Αφήστε μια απάντηση