Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Χορού στην ΑΣΚΤ

H οµάδα AVDP  διοργανώνει για 9η συνεχή χρονιά το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Χορού . Μία τριήµερη κινηµατογραφική και χορευτική πρόταση για το κοινό, µία πλούσια γεύση από ελληνικές και ξένες δηµιουργίες µε ταινίες και ντοκιµαντέρ χορού, performances, παραστάσεις χορού και εργαστήρια παραστατικών τεχνών και videodance.

Οι 23 επιλεγµένες ταινίες του αφιερώµατος WOMEN IN ACTION από τις οποίες οι 20 είναι πρώτης προβολής, αφορούν κινηµατογραφικές µατιές και προτάσεις του παρόντος και του µέλλοντος.

Και τις 3 µέρες του φεστιβάλ, θα πραγµατοποιηθούν παραστάσεις χορού στο Θέατρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών από καταξιωµένους και νέους καλλιτέχνες στο χώρο του χορού, των visuals και των εικαστικών.

Στις official παραστάσεις, το Σάββατο και την Κυριακή (19 & 20 Ιανουαρίου στις 21.30) θα πραγματοποιηθεί η παράσταση “O µεγάλος κουραµπιές” του Δηµήτρη Σωτηρίου και το “In Case of Loss” της Κωνσταντίνας Ευθυµιάδου και Panú.

Σηµαντικές προβολές που θα παρουσιαστούν στο Φεστιβάλ είναι το International Short Films (Σάββατο 19 & Κυριακή 20 στις 20.00) και το SOME WAYS TO GET RID OF THE BODY (Σαββατο 19 στις 21.30) µια υπέροχη σουρεαλιστική ιστορία µέσα από µια ξεχωριστή κινηµατογραφική και χορογραφική αφήγηση.)

Ημερομηνία: 19 Ιανουαρίου 2019

Ώρα: Από 18.00

Eισιτήρια: Είσοδος Ελεύθερη – Παραστάσεις 5€ , Promenade 5 €

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ΕΔΩ

Στην  Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης)

 

Αφήστε μια απάντηση