Οι Tango Legends στο Παλαί Γαλατσίου


Οι Tango Legends των Πάμπλο Σόσα και Μαριέλα Μαλντονάντο έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με την παράσταση Tango Gala, που παρουσιάζει τα καλύτερα στιγμιότυπα της ιστορίας του tango.

Πλαισιωμένοι από τους καλύτερους χορευτές της Αργεντινής και ένα μουσικό σύνολο με δεξιοτέχνες μουσικούς, μας αποκαλύπτουν τον θρύλο του αυθεντικού tango. Μια βραδιά αφιερωμένη σε όλους τους πρωτοπόρους καλλιτέχνες της Αργεντινής (Carlos Cardel, Alfredo Le Pera, Juan Carlos Copes, Astor Piazzolla και άλλοι) που δημιούργησαν και διέδωσαν την τέχνη του τάνγκο.

Οι Tango Legends χορεύουν με ζωντανή ορχήστρα που αποτελείται από Αργεντίνους δεξιοτέχνες σολίστ ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούνται εντυπωσιακές βιντεοπροβολές.

Οι Tango Legends έχουν πραγματοποιήσει περιοδείες στις ΗΠΑ, την Κίνα, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Ταϊλάνδη, την Αυστραλία. Στην Ευρώπη, μετά την Ισπανία, την Ελβετία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γερμάνια, την Πολώνια, την Ιταλία, την Τουρκία, τώρα και στην Ελλάδα.

Οι χορογράφοι και χορευτές, Mariela Maldonado και ο Pablo Sosa τιμήθηκαν το 2012 με τον τίτλο “Εξαιρετικές Προσωπικότητες του Πολιτισμού” για την πρόσφορα τους στον πολιτισμό της πατρίδας τους και το 2017 ως εμπνευστές και χορογράφοι του μεγάλου πρότζεκτ «Tango για την Ειρήνη» που έκανε τουρ σε όλη την Κίνα το 2016 και 2017.

Ημερομηνία: 30 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 20.00

Εισιτήρια: Από 10 έως 54 ευρώ

Στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου -Παλαί- (Λεωφ. Βεΐκου)

Αφήστε μια απάντηση