Οι Nanowar of Steel παρωδούν το metal στο Gagarin

Οι Nanowar Of Steel παντρεύουν το επικό στυλ των Manowar με τη σάτιρα των Tenacious D αποδομώντας όλα τα στερεότυπα της metal μουσικής. Όπως έχει γραφτεί πρόκειται για μια μπάντα που «παίρνει την παρωδία πολύ σοβαρά». Εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ιδρύθηκαν στη Ρώμη το 2003 και συστήνονται ως μια heavy metal μπάντα παρωδίας. Αποτελούνται από τους Potowotominimak (φωνή), Mohammed Abdul (κιθάρα, πλήκτρα), Gattopanceri666 (κιθάρα, μπάσο), Uinona Raider (ντραμς) και Baffo (DJ).

Μετά από μια σειρά αναπάντεχων –το λιγότερο– διασκευών, το 2005 ήρθε η πρώτη τους full-length κυκλοφορία με τίτλο Other Band Play, Nanowar Gay! Το 2010, ανάμεσα στις εκρηκτικές live εμφανίσεις τους, κυκλοφόρησαν το δεύτερο άλμπουμ τους, Into Gay Pride Ride. Όμως, η πραγματική αναγνώριση ήρθε το 2012 με το κομμάτι Giorgio Mastrota.

Το 2018 ήρθε και το τρίτο άλμπουμ με τίτλο Stairway To Valhalla. Πίσω από τα δεκάδες easter eggs, την παρωδία σε rock/pop είδωλα και τους σατιρικούς στίχους, κρύβεται ένα άρτιο metal άλμπουμ που μπορεί επάξια να σταθεί σε άλλες, πιο «σοβαρές» κυκλοφορίες. Αποκορύφωμα το single Norwegian Reggaeton, που κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο. Ένα τραγούδι που ενώνει το σκανδιναβικό black metal και τα καλοκαιρινά hits.

Ημερομηνία: 28 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: 15 ευρώ

Στο club Gagarin (Λιοσίων 205, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση