AthensCon στο γήπεδο Ταε Κβο Ντο

To AthensCon ταξιδεύει το κοινό σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας, δράσης και μυστηρίου για να ζήσει στιγμές γεμάτες με εικόνες χαρακτήρων, που μάγεψαν ανεξαρτήτως ηλικίας και μέσου. Ταινίες, κόμικς, video games, επιτραπέζια, cosplay, όλα ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του κοινού για να χαρίσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους!

Αυτή τη χρονιά συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί από το εξωτερικό (Bai Ling, Clive Russell, Mark Waid, James O’Barr, Brian Haberlin, Marko Djurdjevic, Tom Lyle, Howard Mackie, Marco Santucci, Maria Laura Sanapo, Roberta Migheli, J.P. Ahonen & Tine Marie Cosplay).

Στην αρένα και τα διαζώματα των συνολικά 7.000 τ.μ. το κοινό θα έχει την ευκαιρία να επισκεφθεί περισσότερους από 100 εκθέτες, να θαυμάσει από κοντά μια ρέπλικα του Tardis από την σειρά Dr. WHO.

Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας θα φιλοξενηθούν καθ’ όλη την διάρκεια του AthensCon, δωρεάν ομιλίες και εργαστήρια ειδικού ενδιαφέροντος από καταξιωμένους στον χώρο τους εισηγητές

Στα άνω διαζώματα του γηπέδου, περιμένουν τους επισκέπτες περισσότερες εκπλήξεις. Θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μοναδικές εικαστικές εκθέσεις. Την ομαδική έκθεση εικονογράφησης Ελλήνων σχεδιαστών «Σχεδία Σωτηρίας» που γίνεται σε την συνεργασία του περιοδικού δρόμου «σχεδία», να δει από κοντά τις Iron Armors, (6 χειροποίητες στολές ρέπλικες του Iron Man) και φυσικά κι άλλες πρωτότυπες εκθέσεις

Ημερομηνία: 2 Δεκεμβρίου 2018

Ώρα: 10.30  – 22.00

Eισιτήρια:  7€

Στο γήπεδο Tae Kwon Do (Λεωφ. Ποσειδώνος 860 Παλαιό Φάληρο)

 

Αφήστε μια απάντηση