Οι Pavlov’s Dog στο Κύτταρο

Τέσσερα χρόνια από την τελευταία εμφάνισή τους στην Ελλάδα και οι Pavlov’s Dog είναι πάλι εδώ με τον τραγουδιστή τους David Surkamp σε εξαιρετική κατάσταση να μας τραγουδήσει με τη μοναδική λεπτή φωνή του για άλλη μια φορά την classic rock επιτυχία τους «Julia».

Στο πλαίσιο της Prodigal Dreamer περιοδείας τους θα εμφανιστούν απόψε στο Κύτταρο στην Αθήνα και το Σἀββατο (23/11) στο Eightball στη Θεσσαλονίκη. Support συγκρότημα και στα δύο live θα είναι οι Before Sunday.

Pavlov’s Dog

Το συγκρότημα σχηματίστηκε στο Σεντ Λούις του Μισσούρι το 1972 και ονομάστηκε έτσι από το πειραματικό ζώο του Ivan Pavlov. Η μουσική του, progressive rock. Στην αρχική του σύνθεση απαρτιζόταν από τον τραγουδιστή David Surkamp, ​​τον κιθαρίστα Steve Levin, τους κιμπορντίστες David Hamilton και Doug Rayburn, τον μπασίστα Rick Stockton, τον ντράμερ Mike Safron και τον βιολονίστα Siegfried Carver. Την πρώτη χρονιά ο Levin εγκατέλειψε το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Steve Scorfina (πρώην REO Speedwagon ).

Το πρώτο τους άλμπουμ Pampered Menial κυκλοφόρησε το 1975 κι έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα (ποιος δεν τραγούδησε μαζί με τον Surkamp το περίφημο Julia;). Διαλύθηκαν το 1977 (τότε κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Surkamp ήταν νεκρός) και ξαναφτιάχθηκαν το 1990. Η σύνθεσή τους άλλαξε πολλές φορές τα επόμενα χρόνια. Το 2007 εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τους είκοσι μουσικούς που υπηρέτησαν την μπάντα όλα αυτά τα χρόνια, τέσσερις είναι νεκροί, ο ένας από αυτοκτονία. Το τελευταίο τους άλμπουμ με τίτλο “Prodigal Dreamer” κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του ‘18.


Ημερομηνία: 22 Νοεμβρίου 2019

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: 23 ευρώ

Στο Κύτταρο (Αχαρνών και Ηπείρου 48, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση