“Γίνε η αλλαγή!” στο Μετρό στο Σύνταγμα

Με τίτλο “Γίνε η αλλαγή!”, η ActionAid μας ζητάει να γίνουμε οι πρωταγωνιστές σε ένα τριήμερο δράσεων που σκοπό έχει να μας φέρει πιο κοντά στον κόσμο που ονειρευόμαστε. Από τις 18 μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2018, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, μας καλεί να περάσουμε από την αίθουσα του Μετρό Συντάγματος για να αναθεωρήσουμε τις αντιλήψεις και τα στερεότυπά μας, να δούμε πως μπορούμε να γκρεμίσουμε τον τοίχο της φτώχειας και της αδικίας, να ακολουθήσουμε τα βήματα ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο που βρήκαν τη δύναμη ν’ αλλάξουν τη ζωή τους και να συνδιαμορφώσουμε το όραμά μας για τον κόσμο στον οποίο θέλουμε να ζούμε.

Έκθεση Φωτογραφίας με φωτογραφίες των Σύνη Αστρά, Γιώργου Δόνιου, Νίκου Ζήκου, Νίκου Κοντοσταυλάκη, Νικόλα Μάστορα, Βάσως Μπάλου και Κάτιας Χριστοδούλου, από τα ταξίδια αλληλεγγύης της οργάνωσης σε Αιθιοπία, Γκάνα, Ινδία, Κένυα, Ουγκάντα, Ρουάντα και Τανζανία.

Live Εμφάνιση: Οι chόrεs της Μαρίνας Σάττι Και η Κατερίνα Πολέμη θα πραγματοποιήσουν μία σύντομη εμφάνιση την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ.

Ημερομηνία: 18 Οκτωβρίου 2018

Ώρα: 10:00-22:00

Είσοδος ελεύθερη

Στο Μετρό στο Σύνταγμα

Αφήστε μια απάντηση