Ακραία Rock n Roll φαινόμενα: Οι Morlocks επιστρέφουν στο Κύτταρο

Ένα χρόνο μετά την τελευταία τους εμφάνιση στον ίδιο χώρο οι Morlocks επιστρέφουν στην Αθήνα και η πρόγνωση για τη συναυλία κάνει λόγο για «ακραία Rock n Roll φαινόμενα»

Από το πρώτο τους Live το μακρινό 1984 στο L.A οπού το ίδιο βράδυ τους προσφέρθηκαν δυο συμβόλαια (!!) και την ηχογράφηση του πρώτου τους Lp λίγο αργότερα με σπασμένα όργανα (από συναυλία τους δυο ημέρες πριν .. δανεικά μάλιστα!!), έως το τελευταίο τους LP. “BRING ON THE MESMERIC CONDITION” που σάρωσε στο σανίδι και στις κριτικές .. οι Morlocks του θρυλικού Leighton Koizumi είναι η ολοζώντανη μετάφραση στην πράξη, του όρου .. Rock n Roll.

Ο Leighton Koizumi θα έχει μαζί του τους

Rob Louwers – drums
Oliver Pilsner -Bass
Bernadette – Guitar
Marcello Salis – Guitar

Morlocks

Αμερικανική πανκ μπάντα από το Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια , η οποία σχηματίστηκε το 1984. Στην πρώτη του μορφή, μέλη του συγκροτήματος ήταν ο κιθαρίστας Tommy Clarke, ο μπασίστας Jeff Lucas , ο ντράμερ Mark Mullen, ο τραγουδιστής Leighton Koizumi και ο κιθαρίστας Ted Friedman , Μετά τη διάλυσή του το 1987, ο Koizumi το επανίδρυσε με διαφορετική σύνθεση. Το 1990 όμως ο Koizumi μπήκε φυλακή κατηγορούμενος για ληστεία. Όταν αποφυλακίστηκε έφτιαξε ένα νέο συγκρότημα με τον ίδιο όνομα.

Ημερομηνία: 18 Ιανουαρίου 2019

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: 12-18 ευρώ

Στο Κύτταρο Club (Ηπείρου & Αχαρνών, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση