Πρωταγωνιστώντας στην Casablanca

Τα Immersive Events (ελληνιστί, εμβυθιστικές εκδηλώσεις) αποτελούν τάση του 21ου αιώνα, στον χώρο της ψυχαγωγίας διεθνώς. Ο βασικός σκοπός του CINEMA ALIVE είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας συνδυάζοντας τις τέχνες του κινηματογράφου, της μουσικής, του θεάτρου και των installations.

Μετά από τις παραστάσεις The Great Gatsby, Dirty Dancing, The Commitments, Horror Hotel το Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας, παρουσιάζει την Casablanca!

Η Casablanca του Michael Curtis με πρωταγωνιστές τον Humphrey Bogart και την Ingrid Bergman που γυρίστηκε το 1942 θεωρείται μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών.

Περισσότεροι από 40 ηθοποιοί, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band με ύφος και κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του ’40 και ένα “κρυφό” καζίνο, μεταφέρουν το κοινό μέσα στην ταινία.

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα τελεστεί ένα original 40’s χριστουγεννιάτικο πάρτι, με live μουσική και πολύ χορό. Προτεινόμενο dress code: formal / 40’s

Ημερομηνία: 29 Δεκεμβρίου 2019

Ώρα: 20.00

Εισιτήρια: 15-29 ευρώ

Στο TRES (Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση