Ευανθία Ρεμπούτσικα για τον «ΜΑΝΑ» στο θέατρο Παλλάς

Συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΑΝΑ ο οποίος προσφέρει πλήθος υπηρεσιών σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο.

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα με τη μουσική της θα ταξιδέψει το κοινό στους σημαντικούς σταθμούς από την μακρόχρονη πορεία της στο ελληνικό πεντάγραμμο. Μαζί της επί σκηνής, οι Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρή.

Ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί ως Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού. Ο ΜΑΝΑ επιδιώκει να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την ασθένεια αλλά και τους τρόπους αντιμετώπισης της.

O Φιλανθρωπικός Οργανισμός ΜΑΝΑ δημιουργήθηκε το 2017. Το όραμα του είναι να εμφυσήσει την ελπίδα σε κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού ή με οποιασδήποτε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, καθώς και τη θετική δύναμη της ζωής μέσα από την αγάπη για τον εαυτό της και το δεσμό με την οικογένειά της.

Ειδικότερα, προσφέρει δωρεάν υπηρεσίες φροντίδας που διευκολύνουν την αποκατάσταση και την επαναφορά κάθε γυναίκας στον κανονικό ρυθμό ζωής της, παρόμοιο με εκείνον που ακολουθούσε πριν την εμφάνιση της νόσου, όπως: Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική & Υποστήριξη, Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική & Υποστήριξη, Διατροφικές Συμβουλές, Μαθήματα yoga, pilates και άλλα προγράμματα σωματικής και πνευματικής άσκησης, Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου & Σώματος, Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης

Ημερομηνία: 29 Οκτωβρίου 2019

Ώρα: 21.00

Εισιτήρια: 15-100 ευρώ

Στο Θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα)

Αφήστε μια απάντηση