«Μια βροχερή μέρα στη Νέα Υόρκη» στο Αττικόν Άλσος

Η πολυσυζητημένη ταινία του Γούντι Άλεν που έμεινε για έναν ολόκληρο χρόνο στο ράφι λόγω της εμπλοκής του ονόματος του δημιουργού στο γνωστό παλιό σκάνδαλο ενδοοικογενειακής σεξουαλικής κακοποίησης.

Ρομαντική κωμωδία με τον υποψήφιο για Όσκαρ Τιμοτέ Σαλαμέ (Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου, Καλοκαιρινές Νύχτες) και την Ελ Φάνινγκ (Η Αποπλάνηση, Ο Νόμος της Νύχτας) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Υπόθεση


Ο Γκάτσμπι (Τιμοτέ Σαλαμέ) και η Άσλεϊ (Ελ Φάνινγκ) ετοιμάζονται να περάσουν ένα ρομαντικό σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη, όμως τα σχέδιά τους θα ανατραπούν όταν η Άσλεϊ αναλαμβάνει να πάρει συνέντευξη από τον σκηνοθέτη Ρόλαντ Πόλαρντ (Λιβ Σράιμπερ). Οι δυο τους αναγκάζονται να πάρουν διαφορετικούς δρόμους και ο καθένας γνωρίζει καινούργια πρόσωπα και ζει απίστευτες περιπέτειες. Κι όλα αυτά ενώ η ηλιοφάνεια δίνει τη θέση της στις ψιχάλες της βροχής! Η νέα ταινία του Γούντι Άλεν είναι μια υπέροχη ρομαντική κωμωδία με ένα καστ πολλών αστέρων.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν

Ηθοποιοί: Τιμοτέ Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ, Σελένα Γκόμεζ, Τζουντ Λο, Ντιέγκο Λούνα, Λιβ Σράιμπερ, Ρεμπέκα Χολ, Σούκι Γουότερχαουζ, Κέλι Ρόρμπαχ

Ημερομηνία: 22 Αυγούστου 2019

Ώρες: 21:10 και 23:00.

Εισιτήρια: 7.5 ευρώ

Στο Αττικόν Άλσος (Περιφερειακός Πολυγώνου-Γαλατσίου)

Αφήστε μια απάντηση