Hozier και Hooverphonic στην Πλατεία Νερού

Στην 7η ημέρα του Release Athens θα εμφανιστούν οι Hozier, Roisin Murphy, Hooverphonic, JoyCut.

Hozier
Ο Ιρλανδός συνθέτης και τραγουδιστής έγινε διάσημος με το ομώνυμο ντεμπούτο album του, το 2014, και κυρίως με το συγκλονιστικό «Take Me To Church» με το οποίο κατέκτησε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτή θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στην χώρα μας.

Róisín Murphy
Η διάσημη Ιρλανδή καλλιτέχνις, πρώην τραγουδίστρια των Moloko και αδιαμφισβήτητο fashion & style icon, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με κάθε της νέα κίνηση. Η μουσική της συνδυάζει ιδανικά είδη (pop, electronica, house, disco) με μία avant-garde ευαισθησία, ενώ η σκηνική της παρουσία παραμένει μοναδικά γοητευτική και εκκεντρική, με μία συνεχή εναλλαγή ενδυματολογικών επιλογών.

Hooverphonic
Υπεύθυνοι για μερικές από τις πιο υπέροχες μελωδίες που έχουμε ακούσει τα τελευταία 25 χρόνια, οι Alex Callier και Raymond Geerts, έχουν κατορθώσει να συνδυάσουν με μοναδικό τρόπο στοιχεία από alternative rock, electro-pop, trip-hop, dream-pop με μία ρομαντική κινηματογραφική αισθητική που συχνά φέρνει στο νου ακόμα και τον Ennio Morricone.

JoyCut
Το ιταλικό ηλεκτρονικό σχήμα φτιάχνει μουσική για το μέλλον! Τα τραγούδια τους «αποπνέουν» μια κινηματογραφική αγνότητα, με tribal drumming, «χειρουργικές» κιθάρες και industrial κρουστά. Με βάση την Μπολόνια σχηματοποιούν μουσικά ατμοσφαιρικά ηχητικά τοπία με σκοτεινές στιγμές, πελώρια beats μαζί με μια εφευρετικότητα που είναι υπνωτική και παράλληλα γεμάτη φαντασία.

Ημερομηνία: 23 Ιουνίου 2019

Ώρα: 17.00 (ανοίγουν οι πόρτες)

Εισιτήρια: 42 ευρώ

Στην Πλατεία Νερού (Π. Φάληρο)

Αφήστε μια απάντηση